Vores Ydelser

Vi leverer professionelle og alsidige hjemmesider til start-ups, små og mellemstore virksomheder. Dit ønske er i fokus, når vi skaber den perfekte løsning til dig og din virksomhed.

SKRÆDDERSYET DESIGN

Vi opbygger dit projekt med dine behov i tankerne og vi vil altid finde den bedste løsning til dig og din virksomhed. Vi kan enten sammensætte en løsning på baggrund af dine ideér eller du kan komme med specifikke krav.

BYGGET FRA BUNDEN

Vi koder, vi bygger. Vi ønsker ikke at alle hjemmesider ligner hinanden - det ville være utrolig kedeligt. Dette er grunden til at vi opbygger din hjemmeside fra bunden - vi gør dette for at sikre en hurtig og responsiv hjemmeside, specifikt bygget til dig - med dine behov i forsædet.

UDVIKLING

Naturligvis udvikler vi hjemmesider, men vi sikre også at du får løbende opdateringer gennem hele processen og tilfører nye elementer til din hjemmeside eller dit projekt efter behov. Hvis dette er noget du har brug for, så er der kun ét at gøre... Spørg! - og vi vil sørge for at finde dig den rette løsning.

SIKKERHED

Ønsker du at din hjemmeside er sikret mod indtrængen? Vi tager sikkerhed meget alvorligt og vi vil altid forsøge at sikre at din hjemmeside mod fejl og undgå de mulige farer ved internettet. Dette er en af grundende til at vi altid bruger kryptering og andre sikkerhedsnet i vores projekter.

RESPONSIV

Din kunde vil ikke kun bruge én enhed når de ser din hjemmeside og det vil vi heller ikke. "Responsiveness" er i vores DNA og vi ønsker at alle får en hjemmeside som ser godt ud på ALLE moderne enheder. Om det er mobiler, tablets eller høj-opløsnings enheder som nyere iMac's, så skal du bare vide, at du i trygge hænder.

IØJNEFALDENDE

Designet, fornemmelsen af ​​dit slutprodukt vil være iøjnefaldende, moderne og et frisk pust. Vi levere hjemmesider som har fremtiden for øje - en side som hverken du eller dine kunder bliver trætte af at kigge på.

Book et uforpligtende møde med os, vi elsker nye udfordringer

Om Os

Vi er en lille kreativ virksomhed, som er ivrige efter at hjælpe dig og din virksomhed med en ny og forbedret online identitet

About Us Mountain Image

Volumetric tilføjer en ny dimension til din virksomhed. Vi lytter til dine behov og skræddersyer en unik løsning til din virksomhed med et moderne look.

Hvad end det er server setup, et personligt domæne, intuitivt CRM-system, back-end API løsninger til kommunikation mellem apps, mobile enheder og meget mere. Hvis det kan kodes, kan vi gøre det.

Hvis du vil vide mere eller har et projekt i tankerne, så send os endelig en e-mail og vi vender tilbage hurtigst muligt med et tilbud på den perfekte løsning som er til at betale!

Vores seneste Projekter

Vi er heldige at have de bedste kunder i verden og det er derfor, vi er stolte af at præsentere noget af vores tidligere arbejde her. Tag et kig på dem - og husk, du kan blive den næste på listen!

Hannerup Skov

Komplet løsning med server, back-end, design, analytics & support

Fifi Instant Rescue

Komplet API Backend

Dit Projekt?

Kontakt os i dag for at høre mere

Teknologier

Disse er nogle af de teknologier vi bruger til at bygge smukke, specialfremstillede løsninger til vores kunder

Send en Besked

Kontakt Info

  • Blegdamsvej 108 2. tv
    2100 København Ø

  • infovolumetric.dk